CREëDAAR EEN IDEALE WINDOW DRESSING

Creëdaar een ideale Window Dressing

Creëdaar een ideale Window Dressing

Blog Article

Kamers op een begane vloer vereisen gewoon gesproken verdere privacy dan kamers op de 1e verdieping, bovenal als je huizen tegenover hebt of met ons hoofdweg woont. Denk na over je opties - wil je iets dat te allen tijde volledige privacy heeft ofwel zou je blij zijn om overdag duidelijke ramen te beschikken over, op voorwaarde het jouw ' s nachts volledige privacy kan hebben? Overweeg hoe druk een straat is en dit niveau van bezoekersaantallen. Geef bijzondere aandacht met slaapkamers en denk na aan wat voor soort privacy ze benodigd zouden beschikken over; jouw zou niet wensen het er raambekleding is die silhouetten laat bemerken!

Zonlicht

Begrijpt op welke manier zonlicht werkt in elke afzonderlijke kamer van uw huis. Liggen een kamers op het noorden ofwel op dit zuiden? Kamers op het noorden beschikken over geoorloofd thermische raambekleding nodig teneinde een kamer gedurende een wintermaanden warmer te behouden, maar ga niet te fors, omdat dit vanzelfsprekend daglicht blokkeert, omdat een kamer zichzelf onaangenaam en donker kan voelen. Kamers die regelrecht zonlicht beschikken over, behoren te zorgvuldig geraken overwogen. Meteen zonlicht mag na verloop over tijd rijke kleurcombinaties vervagen, dus bedenk hoeveel zonlicht u wilt toelaten. Denk na aan uw inrichting en de onkosten aangaande de bezittingen. Wilt u zonlicht toestaan en uw waar beschermen? Overweeg dan lichtfilterende materialen zoals mousseline.

Zodra u een vereiste mogelijkheden begrijpt, begint u betreffende het afwegen aangaande hip. Lang voorbij bestaan de dagen dat netgordijnen dit belangrijkste ingrediënt waren van ons echt gekleed raam. Gordijnen, zonwering, rolluiken of ons combinatie hiervan kunnen helpen voor het creëren en voltooien aangaande ons interieurlook.

Stijl

Bij dit kiezen met de stijl betreffende raambehandeling, na te denken aan een stijl met uw kamer. Is het traditioneel, hedendaags, eclectisch of landelijk? Wilt u ons hip introduceren welke via het hele huis kan worden herhaald?

Wees Creatief

Creëer jouw eigen individuele look door outside the box te overwegen.

Toepassing MDF teneinde aangepaste valletjes te maken - vooral doeltreffend in slaapkamers. Kan geraken geschilderd om muren aan te behoren of behangen teneinde een eigenschappenmuur met te behoren. Gebruik een decoupeerzaag om uw eigen individuele ontwerp te vervaardigen.

Jaloezieën kunnen worden gecombineerd betreffende fijne stukjes mousseline om een randen te verzachten. Zet allebei de panelen betreffende mousseline aan het raam en zet vast met de gordijnpaal betreffende 'clip' Ringen. Trek zorgvuldig elk visgraatvloer paneel met mousseline met weerszijden van dit venster, waardoor ons uiteraard 'cross-aan' drapeereffect aan de bovenkant over dit venster vormt zich. Toepassing decoratieve, luxe tie-backs om de mousseline op zijn plaats te behouden. De jaloezieën geraken daarna tot de bodem van dit doek gebracht om daglicht in te laten en vervolgens alweer op hun plaats te laten blijven vanwege nachtelijke privacy.

Genoeg lange gordijnen zien daar fenomenaal uit in slaapkamers omdat ze elegant op de vloer vallen. Het werkt slechts indien de gordijnen slechts ter decoratie bestaan. Het afdekken van de radiator voor het sluiten betreffende de gordijnen is niet perfect, met name in de wintermaanden. Ook nauwelijks echt benul zodra je langs de gordijnen dien lopen omdat jouw over het overtollige materiaal zou kunnen struikelen. Combineer ze betreffende Verduisterende Vouwgordijnen/ rolgordijnen of verticale jaloezieën een effectieve, verbluffende look.

Indien u dan ook een genoeg breed raam heeft, zoals de keuken, moet u dan ook rekening behouden met dit zwaarte over de raambekleding. Dit hebben van een omvangrijke venetiaanse blind mag moeilijkheden bewerkstelligen, in het bijzonder als een blind is verhoogd en verlaagd op een dagelijkse fundering. Hoezo niet overdenken om meerdere jaloezieën? Het zit zeker echt en ziet er doelmatig uit omdat u dan ook de blinds op meerdere hoogtes kan laten verhogen.
Kleurcombinaties en texturen

Het verkrijgen betreffende een passende kleur, patroon en textuur kan zijn over het grootste belang wegens de dressing succes. Denk na aan de focus in de kamers. Als jouw een echt sterke muur hebt geïntroduceerd, neem ons kleur welke past voor een rest aangaande de kamer - of dit meteen ons lichte ofwel donkere kleur is. Het betekent ook niet dat u nauwelijks maak betreffende stijlen of ons maak aangaande verschillende materialen en texturen kan gebruiken teneinde ons functionele doch verbluffende raambehandeling te creëren.

Wanneer je veel patronen hebt, houd vervolgens een window dressing overduidelijk en eenvoudigweg. Het benul op deze plaats kan zijn teneinde het uiterlijk van de kamer te verbeteren, ook niet eraan toevoegen. Ook mits uw kamer kan zijn bijzonder eenvoudig met strakke lijnen overdenken zachte, wulpse mousseline samen met houten jaloezieën. Wanneer je een kamer hebt, waarom zou je vervolgens nauwelijks houten luiken overdenken voor een eenvoudige doch effectieve look?

Report this page